Harband pa ombre

Min niece sætter pris på at lege med hår, du kan slå hende i dagevis og kamme dit hår. Det er faktisk absorberet i det, der ønsker at få alt til at se perfekt ud, er det muligt at lave en fletning et dusin gange, hver gang der påføres hårtilbehør til det eller indsættes hårklip. Han elsker skoleshows og gør sig klar til dem. Hendes nylige oprettelse af dronningen af ​​Mischief gamle og originale og krævede en perfekt frisure og kjole. Ved kontakt, indblandede min mor hende med flere fletninger med buer fastgjort til dem. Efter en stund sagde den smukke elleveårige nej nej, og heller ikke en gang. Så jeg vil vente i værelserne .... og det startede. Femogfyrre minutter af overclocking og deres stabling. Hun så dejlig som den eneste dronning. Men når hun bliver hos aristokrater, ændrede hun sig hurtigt nok. Uden at bekymre sig om det sidste, har det været næsten to timer siden begyndelsen af ​​udstillingen. Uventet ... helt ændrede ideen, og i sin tale lyder det lidt som "ikke, jeg kan ikke lide det, da jeg ikke minder dronningen, som er meget beroligende". Hun krævede en ny frisyre, hendes hår skåret i en del af en fyldt coca. Heldigvis har vi naturligvis, som jeg skrev ovenfor, nu evnen til at skære håret - denne gang gik vi hurtigst. Hendes mor på samme side blev jeg lavet af en ekstra og om tyve minutter.

De bedste hårnåle til piger